Sofiethufvesson

Sofie Thufvesson

Förändring

Ibland kan jag verkligen skämmas över hur jag har resonerat kring saker tidigare. Vissa saker jag ansåg vara viktiga då är petitesser idag. Men visst, jag var inte vuxen för sju år sedan, vilket jag tyckte då. Där har ni ett exempel 😉 Jag säger inte att människor i den åldern inte kan vara vuxna, men jag var inte det och det ser jag nu. (Vi pratar alltså om när jag var ca 18 år).

Den här morgonen ägnade jag en bra stund åt att rensa ur bland Jacobs kläder. Ungen växer som ogräs och det var inte längesen vi rensade sist. Tanken slog mig att alla (läs ALLA) hans kläder som låg där har jag köpt begagnat. Begagnat men fint skick. Flera tusenlappar har jag sparat eftersom jag helt enkelt resonerar som så idag att så länge kläderna är hela, fina och rena kan jag lika gärna köpa begagnade. När jag var 18 år minns jag att jag sa att den dagen jag skaffar barn ska allt vara nytt och fräscht. Inget begagnat och allt ska komma direkt från affären. Men jag har knäppt till mig själv på näsan såhär i efterhand. Även Jacobs möbler är begagnade. Som sagt, så länge det är i bra och fint skick ser jag inga problem med det idag.

För ett tag sedan chansade jag på ett klädpaket till Jacob som såg fint ut i en storlek som han ska kunna växa i. Jag såg vissa plagg och i slutändan blev det att jag betalade ca 16:- / plagg. I kassen hittade jag två äkta Ralph Lauren tröjor. Man vet aldrig vad man kan fynda.

IMG_2371

Den här tresits soffan hämtar vi hem i helgen. För under tusenlappen är den vår. Blocket kan ju vara en av de bästa apparna som finns, eller hur?

 

Kod för att importera min blogg till Nouw: 4759701407

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sofiethufvesson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats