Sofiethufvesson

Sofie Thufvesson

Frisk kärlek i relationen

Godkväll vänner. Under nägra dagar har jag gått omkring om varit nykär på nytt i Kim. Jag har hört att efter två år i en relation “dör” den nykära känslan ut för att sedan gå över till djupare känslor. Därefter kommer känslan av att vara nykär i vågor under en relation. Visst kan jag hålla med,, i alla fall när det gäller oss. Jag och Kim blev ju gravida nästan direkt när vi började träffas vilket de flesta vet. Vi har ju bara varit ett par i strax över två år. Under de två senaste månaderna har vi som sagt haft två dejter och jag längtar redan till nästa som är i mars. Det ger en längtan att få spendera lite egentid med Kim på ett annat sätt än att vara hemma i vardagen. Jag har känt mig gladare och mer nykär. Jag tror det gör mer än vad man kanske tror att få lite egentid med varandra när man har barn.

Buketten ni ser på bilden såg jag när jag kom innanför dörren igår samtidigt som Kim ropade från toaletten.. “Jag hade tänkt möta dig med buketten när du kom hem men jag sitter och skiter nu.” Haha jag blev glad ändå 🙂

IMG_2430

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sofiethufvesson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats