Sofiethufvesson

Sofie Thufvesson

Lucka 24 – Chunky pläd

Bättre sent än aldrig men NU är lucka 24 öppen. Detta är en riktig drömvinst som är sponsrad av www.jadedesign.se. Du kan nämligen vinna den här under bara rosa Chunky pläd i storlek mellan. Alltså en pläd på 70×190 cm till ett värde av 2900:-. 

 

Det du behöver göra för att ha en chans att vinna den här pläden är:

 • Gilla Jade_design_no1 på instagram.
 • Dela den här tävligen på antingen blogg/instagram. Skriv i kommentaren vilket ni gjort samt namn till din sociala media så jag hittar. Har du inte någon av dessa sociala medier skriver du det i kommentaren.
 • Ge en motivering till varför just du vill vinna pläden.

Tävligen avslutas den 31/12 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg. Vinnaren kommer bli kontaktad via mail så glöm inte skriva er mailadress. Hör jag inget svar från vinnaren efter sju dagar dras en ny vinnare. Lycka till!

 

Vinnaren är Karin Mabäck. Stort grattis! Kolla din mail. 

Karins motivering:

“Jag har delat på instagram karinko18 . Motivering: Om jag vinner en pläd som den här, skulle jag ge den till min dotter så kär. Hon kämpar mot sjukdomar många, där undersökningar blir både otäcka o många! En tröst att i filten sig få vira in, o tänka på nåt annat än smärta o grin. Så glad utav denna det skulle hon va, men gladast ända skulle nog vara jag! Jag hoppas jag denna den vackraste pläd vinner, då kanske lite smärta o bekymmer för dottern försvinner!🍀God fortsättning 🎄🍀”

 

IMG_2167

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sofiethufvesson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia Mäkinen

  Denna sockersöta fluffiga pläd skulle göra mig alldeles kär 😍 Dessutom skulle den få pryda min & sambons nya tilltänkta säng 💕 Önskar er en hjärtlig avslutning på detta år & varma önskningar in i det nya som väntar 😘 @juknowhow 😊

 2. Elin Carlson

  Den här skulle jag ge till min äldsta dotter. Hon älskar sin lillasysters filt lika mycket som lillasyster gör i samma modell som den här så hon skulle bli överlycklig över att få en egen gos!
  Delar på saraelinrebecca på Instagram och hoppas på att Lovelin ska bli lika lycklig som Hopie!!

 3. Jeannette Bromark

  Har suktat efter en sån här skönhet i rosa alldeles för länge nu så skulle bli överlycklig om den hem till mig kunde hitta
  IG @radhus106

 4. Rose-Marie Brorsson

  Åhh hade blivit jätteglad om jag vann denna underbara å lyxiga Chunky pläd ❤ som jag kunde krypa in i när min kropp värker då jag både har MS å FIBROMYALGI så blir det en del tid i soffan.❤ hoppas 😍 delat på instagram Rose_marie_brorsson

 5. Jeannette Bromark

  Har suktat efter en sån här skönhet i rosa alldeles för länge nu så skulle bli överlycklig om den hem till mig kunde hitta💝 Insta namn @radhus106

 6. Lena

  Jag tillhör den lilla skaran utan Facebook och instagram, men jag chansar och skickar ett bidrag i alla fall. Plötsligt händer det, eller hur. Jag och min dotter har pratat om att försöka sticka en sådan här pläd, skulle vara så kul att överraska henne med ett färdigt exemplar. Så fin skulle vår filt aldrig bli, vi har misslyckats med de flesta av våra diy projekt. Ända fördelen med pyssel är att vi skrattar mycket.

 7. Madelene

  Hej!
  Frusen som jag är, skulle jag hålla denna fina pläd så kär.
  Skulle vara så skönt att under den få mysa, så jag slipper att frysa.
  Håller tummarna så hårt jag bara kan och hoppas sen få läsa
  att just jag den vann. Hoppas så på turen!
  Gillar och delar på Instagram med namnet madde_cancersurvivor
  Kram.
  Gott Nytt År!

 8. Birgitta

  Hej!
  Wow vilken enormt fin vinst. Den skulle min älskade dotter få av mig i present om fru Fortuna är med mig nu.
  Hon behöver verkligen värme efter sin svåra cancer. Det har varit mycket svårt, att se henne kämpa så hårt.
  Den fina pläden skulle verkligen sätta guldkant på hennes tillvaro. Så nu håller jag tumme och tå, att vinsten
  mig ska nå, så hon den av mig kan få.
  Gillar/delar på IG med namn skogsfrun53
  Kram och GOTT NYTT ÅR!

 9. Heléne Martinsson

  Höll på missa denna goding ❤️ Delar på IG under alias gollobracing! Passar på att önska ett gott nytt år!

 10. Paola

  Har delat på IG som @mikkimuz.

  Min dotter skulle få denna lyxiga pläd – och bli världens lyckligaste. Hon hade skrivit just “rosa pläd” högst upp på sin önskelista, men jag fattade aldrig att det var i en viss ordning, så hon blev jättebesviken på tomten … Hon fyller dessutom år snart, så det vore alldeles underbart att få kunna ge henne denna som en kombinerad försenad julklapp och födelsedagspresent 🙂

 11. Annika Nilsson

  WOW! Mitt hjärta slår volter av glädje! Sååååå underbar! Den skulle jag vilja ligga under och mysa med min hemlige pojkvän! 😉
  Följer! (Aneritrea)
  Delat på instagram (Aneritrea)

 12. Irene Eliasson

  Jag blev mormor till två underbara tjejer i slutet av oktober. Båda mina döttrar, fick varsin dotter med 50 minuters mellanrum. Så det var en spännande natt när dessa föddes. Givetvis är dom hemma och hälsar på lite då och då, och då skulle det vara så härligt att få lägga ner dom på denna gosiga filt. Jag har fascinerats av dessa filtar, ändå sedan jag såg en sådan på internet för första gången. Skulle så gärna vilja känna hur dom känns att ta på! Gott Nytt År! har delat på IG som ireeli och FB som irene eliasson

 13. Sofie T

  Hej! Snubblade över din blogg via instagram och önskar dig först och främst en god fortsättning. Denna pläd skulle göra sig så mysig hemma hos oss, som tvåbarnsmor med liten månadspeng är denna pläd något som man bara kan drömma om. Tänk att kunna vira om sig i den om kvällarna, dricka varm chocklad framför vår vedspis och läsa en spännande bok när kvällarna är mörka och kalla i vinter.
  Håller tummarna så de trillar av! Mitt instagram namn är @Mammaslovely

 14. Daniela

  Åhh ❤️ är den här tävlingen på riktigt? Jag har önskat mig en sådan här så himla länge! Jag har till och med funderat på att lära mig sticka en själv… Tills min sambo lite försiktigt sa att det inte var en bra idé. Jag brukar vara så vitsig och när jag ska motivera något men nu står det still, det enda som ekar i huvudet är “vill, vill, vill, önskar, önskar, vill” Så, det kommer tyvärr inget roligare men det är vansinnigt härligt: jag VILL så himla gärna ha turen. Och jag håller tummarna hårdare än någonsin och delar tävlingen på instagram under danielaisadora_ ❤️. Gott nytt år 🍀

 15. Katja Aittaniemi

  Hej 🙂
  Lever med värk så denna fina pläd önskar jag mig som sen julklapp då jag inga fick och skulle värma skönt.
  Jag förlorade hela mitt hem för ett par år sen när jag reste bort en vecka då en före detta hyresgäst sålde allt och for tillbaka till sitt hemland och lägenheten var helt barskrapad ja även fotografier , minnen , allt jag hade byggt upp så åkte igen med bagen och vägen med allt kämpande är än inte över då jag fortfarande söker bostad och är inneboende hos en äldre man som blivit sämre då han vägrar sluta röka så slutat med kärlkramp och opererad två gånger som lär bli ytterligare fler och är svårt när jag lastas till att göra allt med min värk då han knappt kan gå. Blivit lovad förtur av läkaren så jag får den där lägenheten snart för kommunen agerar inte bostadskö längre och väntat år av hopp och tomma löften så läkaren tagit över då hon ser att min ork börjar tröttna. När lägenheten kommer till mig börjar åter kamp att införskaffa möbler , inredning då jag startar om och är intresserad av inredning som åter kommit till mig något jag aldrig skulle komma tillbaka efter allt som hänt. Det skulle glädja mig otroligt mycket om jag finge få vinna något jag tycker som denna fina pläden till mitt hem så det blir mer ombonat hemtrevlig och sett denna otroligt underbara i inredningstidningar en längre tid så Hoppas här på turen 🙂
  Följer bägge sidor på instagram som katjaaittaniemi
  och delat tävlingen på min Facebook här —-> https://www.facebook.com/jorma.mujunen.9
  God Fortsättning & Gott Nytt År
  Kram
  Katja

 16. Lena Mimmi

  Hej hej! Min motivering: Jag har länge önskat mej en sådan härlig filt önskar jag hade talang att kunna göra mej en men nej där finns ingen talang. Vore så mysigt att krypa upp i soffan med något så gosigt många beundran den skulle väcka☺ Följer instagram lena_mustang //Lena

 17. Camilla

  Gillar och delatpå instagram som lillakarlsbyn
  Eftersom jag sitter i rullstol och har svårt att röra mig blir jag så kall och frusen. En snygg och varm filt är hjärtligt välkommen hem till mig!

 18. Karin mabäck

  Jag har delat på instagram karinko18 . Motivering: Om jag vinner en pläd som den här, skulle jag ge den till min dotter så kär. Hon kämpar mot sjukdomar många, där undersökningar blir både otäcka o många! En tröst att i filten sig få vira in, o tänka på nåt annat än smärta o grin. Så glad utav denna det skulle hon va, men gladast ända skulle nog vara jag! Jag hoppas jag denna den vackraste pläd vinner, då kanske lite smärta o bekymmer för dottern försvinner!🍀God fortsättning 🎄🍀

 19. Venus Brodin

  Som jag önskar att jag skulle få äga denna vackra och sköna Chunky pläden i den fina pastellrosa färgen🎀 Mannen, jag och vår ballerina i magen älskar att mysa och gosa under en filt, anitingen på soffan eller i sängen 💕 Hoppas innerligt på att få äga denna ljuvlig pläden och får värma oss under den 🙏🏼💕🍀 har delat bilden på min instagram där jag heter Venuss88 🙏🏼💕🍀 God fortsättning💫

 20. Marie Jonsson

  ⚫H DEAR,
  ensmällkaramells~lyxig babyrosa pläd vore ultimat just nu. Estetisk o praktisk o något som är så användbart dygnet runt.
  En vinnande o i sann one of a kind~anda skulle denna skönhet uppfylla en dröm.
  Minimalistisk, meningsfull o mästerlig❗🌸
  〰Because life is too short for boring blankets~

  ✔delar på Instagram som @nymfer
  ✔följer
  ✔#makeithappen ✉

 21. Aysudilca From

  Jag skulle vilja se denna inne på min dotter. Hon förtjänar det allra bästa efter att ha haft en tuff start på livet med en sjukdom som varit svår att förstå sig på för läkarna. Än idag kämpar vi för att hon ska tillfriskna till 100%. Denna hade gjort susen i hennes rum. Hoppas på tur 🙏💖🍀💖🙏

 22. johannahallondoft

  Den finaste roa chunky pläd till mig vill flytta, här kommer den att värma frusna mig och göra stor nytta. Istället för att sitta och frysa kan kan i stället sitta i soffan och mysa. Pläden är så mjuk, varm och fin, hoppas så att den kan bli min. Finare och mer användbar inredningsdetalj är svårt att finna, önskar så att jag denna kan vinna. Den hade gjort mitt vardagsrum och soffa så mycket mysigare och fin, rosa är dessutom favoritfärgen min. Önskar god fortsättning och gott nytt år och till mig själv önskar jag att jag denna skönhet till pläd får. // Har delat på instagram under johannahallondoft

 23. Johannahallondoft

  En chunky pläd till mig vill flytta,
  här kommer den att värma frusna mig och göra nytta. Istället för att frysa kan jag med denna fina pläd i soffan mysa. Pläden är så mjuk, varm och fin, önskar så att den vore min. Finare och mer användbar inredningsdetalj är svårt att finna önskar så att jag denna fina pläd ska vinna! Den hade gjort min soffa så mycket mysigare och fin, rosa är dessutom favoritfärgen min. Önskar god fortsättning och gott nytt år och önskar så innerligt att jag denna underbara pläd får! //
  Har delat på instagram där jag heter johannahallondoft ✨

 24. Emelie petersson

  Åh hoppas på vinst, älskar dessa filtar och är en frusen människa, finns det nått elegantare sätt att värma sig än med denna underbara filt.? Delar på instagram, ressger heter jag där.

 25. Jessica Andersson

  Åh vilken underbart ljuvlig pläd, ser så go & gossig ut ✨✨👌 Jag hade blivit så lycklig om den fick flytta med till vårt nya hus där den hade placerats i soffan på övervåningen 💖 Delar självklart på min instagram, emmie_milton.
  Önskar dig ett Gott Nytt År✨💖
  🤗 Jessica

 26. Petra Stafberg

  Fortsättning från ovan, fick inte posta allt….

  Om jag en fantastisk Chunky pläd hem fick,
  så skulle allt lösa sig på ett kick🙌🏼✨.
  Att få vintermysa med denna fina,
  hade inte varit nån pina,
  utan snabbt hade min vinterdag så kall o grå,
  blivit varm o mysig som få🙌🏼❄️🔥🌟.
  att den här underbara hos få vinna hade gjort mig till en SÅ glad kvinna✨👌🏼💛

 27. Petra Stafberg

  Hade blivit så glad över lite fint i vintermörkret, då jag som kroniskt sjuk, husbunden & sängliggandes försöker ha det så fint o mysigt som jag kan hemma, då jag lever hela mitt liv i min lägenhet😊🌸. Det hade varit så härligt att få ligga o mysa under den här fina pläden hela dagarna när jag ligger i min dagsäng, speciellt nu när kylan kommer❄️❄️, det hade verkligen lyst & värmt upp min dag✨, mitt hem🙌🏼 o gjort mig fantastiskt glad☺️💗🌲.

  Delar på Instagram, Petrashome.

 28. Petra Stafberg

  Hade blivit så glad över lite fint i vintermörkret, då jag som kroniskt sjuk, husbunden & sängliggandes försöker ha det så fint o mysigt som jag kan hemma, då jag lever hela mitt liv i min lägenhet😊🌸. Det hade varit så härligt att få ligga o mysa under den här fina pläden hela dagarna när jag ligger i min dagsäng, speciellt nu när kylan kommer❄️❄️, det hade verkligen lyst & värmt upp min dag✨, mitt hem🙌🏼 o gjort mig fantastiskt glad☺️💗🌲.

  Om jag en fantastisk Chunky pläd hem fick,
  så skulle allt lösa sig på ett kick🙌🏼✨.
  Att få vintermysa med denna fina,
  hade inte varit nån pina,
  utan snabbt hade min vinterdag så kall o grå,
  blivit varm o mysig som få🙌🏼❄️🔥🌟.
  att den här underbara hos få vinna hade gjort mig till en SÅ glad kvinna✨👌🏼💛

  Delar på Instagram, Petrashome.

 29. Maggan

  Jag skulle gärna vinna denna till min mamma som är pigg och frisk , hon är snart 89kr och ska in nästa år och operera en fot och för hon ska hålla sig varm och go då skulle den behövas 🙂 Jag var med på förra och tycker om Jade_desing_no1

 30. Cecilie Strand

  Dette teppet har lenge vært på ønskelisten og hadde passet perfekt inne på barnerommet til min lille prinsesse. Vi elsker å sitte under et teppe og lese en bok eller se en film. 😄

  Jeg har delt bilde inne på Instagram og følger dere begge. Mitt navn på Instagram er frkprinsessemamma 💗

  Ha en fantastisk romjulstid!

 31. Anne

  Vad mysigt skulle krypa under pläden när man kommer till en kyligt sommarstuga på vinter, tänder brasan, tittar ut genom fönstret och ser naturen omkring sig och dricker varmt te. @maaret1 gillar och delat på Instagram

 32. Stina Polvi

  Jag har varit kär i dessa sen jag såg dem första gången ❤ Den vore härlig att krypa upp under med barnen när vi har filmtajm och mys ❤☺ Drömmer och hoppas 😍 Jag har delat på Instagram som @stinap888 och även på Facebook ❤ God fortsättning och kram 🌟⭐🌟

 33. Sara B

  Följer och delar på instagram @sara_bengtssons
  Filten verkar verkligen helt underbar! Vi går mot kallare tider och då finns det inget mysigare än att krypa ner i soffan med en mjuk och skön filt. Nackdelen med detta är att jag inte har någon mjuk och skön filt att krypa ner under. Barnen har varsin, gubben har en så om jag vinner denna så skulle den bli bara min 🙂

 34. Isabelle Engqvist

  Följer på instagram (@fitnessbyisabelle.se) samt delat på instagram 🙂

  Jag skulle vilja vinna denna helt underbara filt för att jag fryser alltid så mycket. Denna hade varit perfekt att ha på sig, jag måste t.ex alltid sova med öppet fönster och då fryser jag extra mycket. Denna filten skulle hålla mig så varm!!

 35. Tilda Bengtsson

  Gillar och följer dig och Jade Design på Instagram! Heter @whatews. Har delat en bild på tävlingen och taggat er båda i inlägget!
  Alltså denna pläd ser ut som världens varmaste och gosigaste dröm! Jag fryser så otroligt mycket, speciellt om kvällarna. Jag brukar gosa in mig i två gamla filtar och värma händerna kring en stor kopp te, men blir sällan varm nog att riktigt kunna njuta av kvällen. Jag har alltid drömt om en pläd som denna; en tung, ordentlig och rejält varm. Nu kanske min dröm äntligen kan gå i uppfyllelse! Jag kan inte riktigt förklara hur jäkla mycket jag vill vinna denna lucka, men håller alla kalla tummar jag har! Ha det fint, kram!

 36. Caroline L

  Jag fyllde år igår och önskar mig en fin present. Denna vinst skulle passa mig perfekt. Älskar allt som är mjukt och rosa. Även mina katter skulle uppskatta denna pläd eftersom vi ofta slöar tillsammans på soffan så här års.
  Har inga sociala medier.

  Gott Nytt År!

 37. Oskar karlsson

  Jag har tyvärr inte instagram då jag inte fattar hur det funkar :p jag delade på facebook ! Jag skulle vilja vinna denna pläd till min sambo, hon har en sjukdom där hennes leder och kropp är nerbruten! Varje gång det blir kallt så blir hon stel, får kramp och sover dygnet runt! Denna skulle jag vilja ge henne som hon kan värma sig i under kalla kvällar i huset!

 38. Jessica Pettersson

  När jag födde min andra dotter så förlorade jag nästan 2 liter blod och efter det så känns det som att min blodcirkulation är väldigt dålig. Har fått järndropp på sjukhuset för att hjälpa mig med besvären men tyvärr så fryser jag något enormt om kvällarna. Denna filt hade varit världens bästa julklapp att mysa ner sig med i soffan.

  Delar på facebook då jag tyvärr endast kommer åt mobilen just nu. Har delat under namnet (Jessica Pettersson)

 39. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna denna mysiga pläd till min dotter. Den hade passat perfekt till hennes rum som är i just rosa, och komma till stor nytta om kvällarna när det är lite extra kallt och hon sitter uppe och läser. Det är nämligen något hon gör mer och mer nu när hon faktiskt knäckt läskoden ordenligt och själv börjat ta egna initiativ till att läsa på egen hand.

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 40. Roxanne Munoz-Rytting

  Men åååh vad fin! <3 Jag skullr vilja vinna eftersom pläden passar perfekt i min "läshörna-in-the-making"! Där ska jag och dottern krypa upp framför brasan och läsa på kvällarna och en fin och skön pläd är såklart ett måste – speciellt vid den här årstiden.

  Följer och har delat på Instagram undet namnet "roxannesvardag". Håller tummarna hårt och hoppas på tur!

 41. Julianna Fredriksson

  Önskar och hoppas att jag denna ljuvliga pläd gick och vann. Att omge sig med vackra ting man tycker om
  skapar glädje och harmoni. Skulle bli en ljuvlig dekoration, praktisk och en sagolik perfektion om den får smycka min barm.

  Delar tävlingen på Facebook
  med namn Julianna Fredriksson

  Mvh Julianna

stats