Sofiethufvesson

Sofie Thufvesson

Rå om relationen

Godkväll vänner. Dessa dagarna har min hjärna gått på högvarv av olika anledningar trots att jag försökt koppla bort vissa tankar. Lättare sagt än gjort. Idag var en sådan dag då jag bland annat längtat lite extra efter kramen från Jacob jag får när jag hämtar honom på förskolan, kaffet som smakar gott här hemma och att hoppa i mjukiskläderna efter en dag på jobbet. Trots att det redan är fredag imorgon känns det inte som om jag håller på att varva ner inför helgen. Jobb väntar och i slutet på helgen väntar en dejt med Kim. Vi satte ett mål detta året att försöka få mer tid ensamma med varandra för att rå om vår relation ännu mer. En dejt i månaden ska vi försöka pricka in och detta blir alltså nummer två. Det låter mycket med en dejt i månaden tycker jag (i alla fall när man har barn?! Haha) men vänder man på det och säger 12 dejter på ett år är det inte så mycket trots allt. Jag ser fram emot det. En dejt här hemma har vi planerat. Otippat? Ja, men för oss som aldrig varit hemma själva utan barn sen snart 1,5 år tillbaka är det speciellt. Middag, efterrätt, bubbelbad och bastu. Längtar.

 

Hoppas ni har en fin kväll.

IMG_0961

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sofiethufvesson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats