Sofiethufvesson

Sofie Thufvesson

Söndag

Godmorgon tänkte jag skriva, men jag ser nu att klockan närmar sig lunch. Vart tog den här förmiddagen vägen? Jag blev något chockad och glad när jag vaknade i morse och såg att det var ljust ute. Jacob gav oss med andra ord sovmorgon idag vilket var väldigt skönt. Hur mår du idag? Jag hoppas du mår bra. Jag ligger i soffan med lite huvudvärk och illamående som jag hoppas ska släppa snart. Det känns skönt att vi har bestämt oss för att ha dejt hemma idag med tanke på hur jag mår just nu. Men det blir mysigt ändå.

 

Vi har dragit igång “Projekt vardagsrum” här hemma. Vi köpte en soffa igår vilket betyder att 1 % är klart. Haha nämen. Det känns i alla fall skönt att det är på G. Så nu är det tv-bänk, matta, bord, gardiner och mycket annat som ska fixas. Man får ta en bit i taget. Det tar tid att fylla ett hus har man hört, det stämmer.

Om några timmar kommer min syster och hennes fästman för att hämta Jacob. Dem ska hem till min pappa och vi har fått i uppgift att packa med kläder till Jacob så dem kan gå ut och åka pulka med honom. Det kommer han gilla.

Vi hörs sen.

 

IMG_2403

En liten del av vårt väldigt tomma vardagsrum. Den som väntar på något gott..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sofiethufvesson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats