Sofiethufvesson

Sofie Thufvesson

Varför har jag inte bloggat?

Hej vänner. Det var ett tag sedan, jag vet. Jag har inte ens tänkt på bloggen senaste tiden men nu har det börjat droppa in mail och andra som hört av sig som helt enkelt undrat varför det ingen hänt något här sedan julkalendern. Ska jag vara ärlig har jag inget bra svar. Jag har haft dålig motivation och av privata orsaker har varken ork eller lust funnits utöver det vardagliga sakerna. Jag kommer aldrig tvinga mig själv att blogga för att andras skull (även om det såklart är jättekul att ni kikar in här trots att det inte hänt något här på länge.). Jag gör det främst för min egen skull, och känner jag att jag har en sämre period så kommer det att vara så. Vill inte låta hård, hoppas ni förstår vad jag menar?

 

För övrigt har vi det bra, vi mår bra. Jag och min lilla familj. Vi lever på som vanligt gör saker vi mår bra av. I helgen ska jag och Kim på dejt, det är verkligen efterlängtat. Vi behöver det, lite tid bara vi två. Det var längesen. Under tiden ska Jacob vara hos sin moster med fästman.

IMG_2231

Jag vet att det knappt är snö här men jag kunde inte vänta längre med att prova låta Jacob åka pulka för första gången 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sofiethufvesson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats